Croquetes de carn d’olla —

Jocs de cuina

croquetes2

El menjar no es llença, i menys en els temps que corren. Com potser recordareu, a la nostra taula de Nadal un dels plats estrella va ser la tradicional escudella de galets farcits, que va arribar acompanyada de la inseparable carn d’olla. A la meva família hi ha molts fans d’aquesta barreja de carns de porc, xai, vedella i gallina acompanyades de totes les verdures que ens poguem arribar a imaginar, i per tant les plates es van buidar força. Però per fer una sopa tan gustosa vam haver de ser generosos amb les quantitats i en va sobrar per donar i per vendre.

Així que seguint els consells de la mare d’en Quim vam fer servir la carn d’olla i la verdura sobrants per preparar unes croquetes que, guardades al congelador, ara ens serveixen de recurs d’emergència i es posen d’allò més bé quan cal improvisar un sopar ràpid però…

View original post 395 more words

Anuncis

Un pensament sobre “Croquetes de carn d’olla —

  1. Retroenllaç: CARN I AUS – Receptes de la Cuina Catalana | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s