Cua de rap amb salsa de calçots

Cua de rap amb salsa de calçots.

Les cuinetes de la Marta

rap&romesco

Enguany he aconseguit que la padrina em xivi la seva recepta per fer la salsa de calçots. A ella li queda boníssima, i tenia constància que, normalment, deixava algun truc amagat… Però tinc fe de què a mi me l’ha dit sense secrets. Ei, però no us penseu que ara us la xivaré, eh?! No…

El que si que faré serà un comentari útil per a celíacs: la salsa de calçots no porta gluten. N si es fa seguint la recepta autèntica que no porta ni una engrona de pa. Ara bé, com que la base de la salsa és l’ametlla, i ja sabem que va cara, hi ha molta gent que hi afegeix una mica de pa per així omplir i estalviar. És cert que és un truc útil per a les calçotades multitudinàries… però no ho és a per als qui som intol·lerants al gluten.

View original post 332 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.