Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona.

Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona 05Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona 03Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona 04Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona 01Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona 02Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona 06Canelons de bolets amb beixamel de cep i tòfona 07

Al caliu de la cuina

DSCN0073

Avui vull presentar-vos un plat molt estimat a casa meva ” Canelons de bolets amb beixamel de ceps i tòfona”. Son uns canelons que faig fa molts anys, normalment per celebrar el nostre aniversari de boda, que coincideix amb plena temporada de bolets i us tinc que dir que a casa agraden a tothom, queden molt suaus i amb una textura magnifica…………….

Si hi ha un plat típic a Catalunya, sense dubte parlaríem dels canelons, els fem farcits de quasi tot, els típics de Nadal farcits de rostit de pollastre i carn, els d’aprofitament fets amb les restes de pollastre o gallina del caldo, els típics que feien les nostres mares o àvies, farcits amb espinacs, panses i pinyons, els de bacallà amb una beixamel de pebrot escalivat, els farcits de peix i marisc, etc. Tot una llista interminable d’aquest plat que agraden a tothom.

Partim de la base que a mi…

View original post 1.352 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.