Sopa de farigola amb pa torrat i ou poché

farigola_2

Jocs de cuina

farigola_2

Fa un temps que, culinàriament parlant, he saltat la tanca de l’hort i m’he endinsat al bosc per veure què m’ofereix la natura en estat pur per portar a l’olla, al plat i a la boca. Fa una mica de por fer de recol·lector si no coneixes bé les propietats i característiques de cada planta, i per això he començat a poc a poc i amb cautela.

Aquest Sant Jordi, el regal del llibre Deliciosa natura d’en Marc Estévez Casabosch (Cossetània Edicions) ha estat definitiu per animar-ne (de fet, li vaig regalar jo a en Quim, tot sigui dit que amb una mica de mala intenció i conscient que jo també en trauria molt de partit). També h0 va ser l’excursioneta d’aquest diumenge pels entorns del mas El Graell, d’Alpens, on viuen els meus cunyats i nebots: les plantes de farigola creixien per tot arreu i estaven en el moment de més esplendor de la…

View original post 559 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.