Anec amb vi negre, moixernons i albergínies (46/130)

Anec amb vi negre, moixernons i albergínies (46/130) 04Anec amb vi negre, moixernons i albergínies (46/130) 03Anec amb vi negre, moixernons i albergínies (46/130) 02Anec amb vi negre, moixernons i albergínies (46/130) 01

Ingredients (4 px):

 • 1 anec tallat a octaus
 • oli
 • llard
 • 2 tomàquets madurs
 • 2 grans d´all
 • una tira de cansalada viada
 • 1 got de vi negre
 • brou de carn
 • un grapat de farina
 • 1 grapat de moixernons secs
 • 1 albergínia
 • pa ratllat
 • 1 ou
 • picada: alls, ametlles, avellanes, pa torrat o galeta, vi negre

Preparació:

Començarem posant una cassola al foc amb llard i oli (potser amb una de les dues coses ja n´hi ha prou…) per enrossir els talls d´ànec (jo, com que èrem tres a dinar no vaig posar tot l´ànec sencer) i els reservarem quan estiguin.

A continuació farem un sofregit a la mateixa olla amb la ceba, dos grans d´all, la cansalada viada tallada petita i quan la ceba sigui rossa amb els tomàquets tallats petits, sense pell ni llavors. Mentrestant haurem posat els moixernons en remull…

Quan els bolets estiguin a punt els afegim al sofregit juntament amb els talls d´ànec i el vi negre, deixant reduir uns minuts. Espolsem amb la farina, la deixem coure una mica i mullem amb el brou de carn (o amb aigua)…fins a cobrir-ho. Es cou durant una hora, enretirant l´escuma de tan en quan. Aprofitem aquesta estona per tallar les albergínies a tires, escaldar-les breument i després les passem per ou batut i pa ratllat.

Fem una picada amb un o dos grans d´all i unes quantes ametlles i avellanes, juntament amb una galeta “maria”, deixatant-la amb una mica de vi negre i tirant-la a la cassola quan quedi poca estona per estar a punt l´ànec, moment on hi afegirem les alberginies que haurem fregit prèviament.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: FOOD AND FOOT

Origen: Anec amb vi negre, moixernons i albergínies (46/130)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.