Cuixa de cabrit amb chichoumay (verduretes) 7/135

Cuixa de cabrit amb chichoumay (verduretes) 7/135

Ingredients:

 • 3/4 cuixes de cabrit
 • ginebrons (o claus)
 • 6 dents d´all
 • 1 ceba
 • unes branques de farigola
 • 1 albergínia grossa
 • 2 carbassons
 • 3 tomàquets 2 porros
 • unes fulles d´alfàbrega
 • llorer, romaní, herbes de provença
 • Mig litre de brou de carn.

Preparació:

Els ginebrond són per posar-los dins de les cuixes de cabrit. Si no en teniu podeu utilitzar claus, un parell per cuixa. I els grans d´all, apart de per posar amb les verdures, també són per incrustar dins de les cuixes. Posem doncs les cuixes de cabrit en una safata per anar al forn amb unes quantes cullerades d´oli i una ceba tallada a trossos. Jo deixaria mitja hora per banda, una en total, i anar ruixant-ho amb el brou. Jo, encara que la recepta no ho deia, vaig posar-hi també un parell de fulles de llorer, dues branques de farigola i una de romaní, a més a més d´unes herbes de provença.

Mentrestant tallem a bastonets l´albergínia, els carbassons i els porros. Ho sofregim en una cassola per separat i al final ho juntem, afegint-hi els tomàquets tallats a daus, un parell d´alls xafats amb pell, una fulla de llorer, una branca de farigola i una altra de romaní, i unes quantes fulles d´alfàbrega tallades a tires. Passats uns minuts posem les verduretes amb les cuixes de cabrit i deixem que s´acabi de coure tot junt. Mínim haurien d´haver passat 45 minuts (les cuixes al forn), màxim jo crec que una hora, més o menys. Es tracta d´anar fent-hi una ullada, sobretot els darrers minuts. Val la pena, queda super bo, gustós…

PUBLICAT ORIGINALMENT A: FOOD AND FOOT

Origen: Cuixa de cabrit amb chichoumay (verduretes) 7/135

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.