Tarta de xampinyons (61/164)

Tarta de xampinyons (61/164)

Ingredients:

  • massa pre-cuinada per a pasta brisa
  • 1/2 kilo de xampinyons
  • 1 ou
  • una mica de suc de llimona
  • margarina
  • oli
  • farina
  • llet
  • (beixamel)

Preparació:

Posem la massa en un motllo uns minuts al forn. Mentrestant netegem i tallem els xampinyons a làmines i els posem a fer amb una mica de margarina i suc de llimona, sal i pebre en una paella. Paral.lelament fem la beixamel, desfent primer la margarina, afegint una cullerada de farina i finalment la llet, un quart de litre aprox. Quan la beixamel estigui feta hi afegim un rovell d´ou, remenem una mica més i finalment hi posem els xampinyons…i amb aquesta barreja oplim el motllo on hi ha la massa de pasta brisa que haurem cuinat uns vint minuts al forn mitjà. Ho tornem a posar al forn una estona, uns vint minuts més, fins que quedi més o menys quallat.

Va quedar molt bo, però se´m desfeia a les mans quan n´intentava agafar un tros. Potser hauria d´haver-se quedat una estona més al forn…tot i que quan la vaig treure era sobretot perquè ja estava molt torradeta. Es més que possible que necessités algun ou més per quallar millor…

PUBLICAT ORIGINALMENT A FOOD AND FOOT

Origen: Tarta de xampinyons (61/164)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.