La vespa asiàtica: en quin punt estem

Girona A cop de post

tub de vespesQue la vespa asiàtica s’extendrà a tot Catalunya i s’hi quedarà ho diuen els experts, ho avala l’evolució que està tenint a França i Euskadi i ho referma el fet que, fins i tot abans de què hagi ocasionat danys a la cabana d’abelles autòctona, la Generalitat ja ha anunciat que indemnitzarà els apicultors que es vegin afectats. De moment, els pocs exemplars de vespa asiàtica detectats l’any passat en quatre comarques de Girona encara no s’han fet notar en l’economia dels productors de mel ni preveuen que això passi el 2014 però és qüestió de temps. Ara mateix, els encarregats de fiscalitzar l’avenç d’aquest depredador d’abelles diuen que avança a menys velocitat de la prevista però que acabarà colonitzant tot Catalunya, si bé a Lleida i a Terres de l’Ebre –pel clima- ho tindrà més difícil. Detall important aquest, sobretot perquè en aquestes dues zones és on hi ha…

View original post 640 more words

Un pensament sobre “La vespa asiàtica: en quin punt estem

  1. Retroenllaç: Localitzat el primer niu de vespa asiàtica en actiu. A Roses. | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.