Pastís de truites

Pastís de truites 01Pastís de truites 02

Per a 6 persones

Ingredients:

 • 10 ous
 • 1 patata grossa
 • 10 talls de xoriço ibèric
 • 2 o 3 talls de formatge cremós
 • 1 carbassó mitjà
 • 100 grs. de mongeta blanca cuita
 • Oli d’oliva, sal

Per decorar:

 • Maionesa
 • Olives i pebrots de piquillo

Elaboració:

 1. En una paella de 20 cm. posar una mica d’oli i fregir la patata pelada i tallada a rodanxes. Salar i retirar quan estigui fregida. Batre dos ous, amb sal, i barrejar amb la patata. Fer una truita a la mateixa paella, girar-la i un cop cuita, posar-la en un plat de servir.
 2. Cobrir amb maionesa. Fer la següent truita batent dos ous, amb sal, i barrejar el xoriço, sense pell i tallat a trossos. Coure la truita a la paella amb una mica d’oli, girar-la i posar-la sobre la truita de patates.
 3. Cobrir amb maionesa. Fer la següent truita batent dos ous, amb sal, i abocar-los a la paella amb una mica d’oli. Quan comenci a està cuita i abans de girar-la, posar-hi el formatge, i girar la truita. Acabar de coure-la i posar-la sobre la truita de xoriço.
 4. Cobrir amb maionesa. Fer la següent truita batent dos ous, amb sal, i afegir les mongetes blanques. Coure la truita a la paella amb una mica d’oli, girar-la i posar-la sobre la truita de formatge.
 5. Cobrir amb maionesa. Tallar el carbassó net a rodanxes fines i fregir-les amb una mica d’oli a la paella. Salar. Fer la truita batent dos ous, amb sal, i barrejar amb el carbassó. Coure la truita a la paella amb una mica d’oli, girar-la, i posar-la sobre la truita de mongetes.
 6. Cobrir amb maionesa i decorar amb olives i pebrot vermell. Reservar a la nevera fins l’hora de servir.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: LA CUINA NO FA POR

Origen: Pastís de truites

Anuncis

Un pensament sobre “Pastís de truites

 1. Retroenllaç: OUS I TRUITES – Receptes de la Cuina Catalana | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s