Croissants de Mantega i Xocolata

Ingredients (per uns 16 de xoco i 16 de mantega):

  • 2 làmines de pasta fullada
  • Mantega sense sal
  • Sucre
  • Nutella (o Nocilla, o Mantega de Cacauet)
  • Un ou

Preparació:

  1. De mantega: Estenem la làmina de pasta de full i amb la mantega en pomada la estenem bé. La quantitat va a gustos, i dependrà de si volem els croissants amb més o menys sabor a mantega. Després estenem per sobre una bona quantitat de sucre. Tallem en triangles, i des de la part més ampla, enrotllem com si fos un “rollito”. Els posem a la safata del forn amb paper de forn. Batem l’ou i l’utilitzem per pintar els croissants. Hi tirem un mica més de sucre per sobre, i els posem al forn precalentat a 170ºC uns 10-15 minuts. Un cop fets, deixem reposar uns minutets sobre la safata, i els traslladem per tal que es refredin millor a una reixeta.
  2. De xocolata: Estenem la làmina de pasta de full, i fem els talls en forma de triangle. A la part més ampla fem un tallet petit per ajudar a fer les potes del croissant. Amb una cullereta agafem una mica de Nutella i ho posem just a sobre del tall. Enrotllem com un “rollito” per par part ampla del triangle, i fem la forma típica dels croissants.
  3. Els posem sobre una safata de forn amb paper de forn, els pintem amb l’ou batut, hi tirem sucre per sobre, i si voleu uns fideus de xocolata. Els posem al forn precalentat a 170ºC uns 10-15 minuts. Un cop fets, deixem reposar uns minutets sobre la safata, i els traslladem per tal que es refredin millor a una reixeta.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: MY SWEET ICHIGO

Origen: Croissants de Mantega i Xocolata

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.