Rissotto d’espàrrecs

Ingredients:

  • – Una ceba
  • – Arrós
  • – Espàrrecs
  • – Brou de pollastre i verdures
  • – Formatge parmesà

Preparació:

Primer posem a sofregir la ceba. Quan estigui doradeta i afegim l’arròs, que es fregeixi una mica. A continuació hi afegim el brou (en la clàssica proporció de fer l’arròs, de 1 got de líquid per 1 tasseta d’arrós) que prèviament hem calentat i ja estava bullint. Jo he posat aquest brou perquè era el que tenia congelat -robat de ca’ls pares-, però bueno amb un de vegetal o un d’aquests ja fets també tiraria… Esperem a que bulli, i ho salem una mica. Més o menos serà com 17 minuts des que bull, però bueno vas provant i tu mism. Quan falten uns 3-4 minuts hi afegim els espàrrecs (previament fregits en una paella amb poc oli) i el parmesà (jo en poso la meitat a barrejar amb tot l’arrós i l’altre que faci capa cruixent per sobre, però bueno és una mania.

Variants: A vegades quan tiro l’arròs a fregir li foto un rajolinet de vi blanc (avui m’he despistat). A nivell del brou, es pot rebaixar amb aigua, si és un brou de gust molt fort, perquè no es menji el gust de l’ingredient principal del risotto. També cal al final se li pot posar una miqueta de crema de llet perquè quedi més cremós però això ja va a gustos. I també hi ha qui els esparrecs els fregiria directament després de la ceba i es quedarien allà tota l’estona. No sé, jo com dic a dalt: com em van dir, que si algo va bé, no ho canviis.

Recepta extreta de “Cuina amb compte”

Origen: Rissotto d’espàrrecs

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.