Hamburgueses casolanes

Hamburgueses casolanes

Són boníssimes de fer, no tenen cap secret i d’un cop en podem fer per congelar i en tenim per més d’una vegada. Ingredients: 800 gr. carn picada de vedella 1 ceba mitjana Sal i pebre bo Primer de tot, treiem la carn de la gelera i deixam que agafi temperatura ambient, i així serà més fàcil de manejar. Mentre tenim la carn reposant en un bol, ratllam la ceba. Es pot posar directament a la carn, però jo, seguint un consell de mon pare, la sofregesc una miqueta. Els hi dóna un gustet molt bo i queden més humides. En aquest cas, deixam refredar la ceba abans de mesclar-la amb la carn. Una vegada és freda, la incorporam a la carn i ho trempam com ens agradi. Quan tenim la mescla ja feta, feim bolles més o manco grans amb les mans, i després les esclafam, a fi de què quedin planes i arrodonides, és a dir, perquè agafin la forma d’hamburguesa. Amb aquesta quantitat de carn picada a mi me surten entre sis i vuit hamburgueses (depèn de si les faig per nins o per adults). I ja estàn fetes.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: WHAT’S IN MY HEAD

Origen: Hamburgueses casolanes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.