El 77% dels europeus estan preocupats per l’impacte ambiental dels productes

agropres

Una nova enquesta de la Comissió Europea (CE) assenyala que la majoria dels europeus estaria disposada a canviar els hàbits de consum i comprar productes més ecològics, però molts pensen que no estan ben informats i desconfien de les indicacions ecològiques dels fabricants. L’enquesta sobre les actituds dels europeus davant la creació del mercat únic de productes ecològics indica que el 77% dels enquestats estan disposats a pagar més per productes que siguin respectuosos del medi ambient si poden confiar que realment ho són. Ara bé, tant sols una mica més de la meitat dels ciutadans de la UE (55%) es consideren informats de l’impacte ambiental dels productes que compren.

frutas-y-verduras-biocuidadosEl comissari de Medi Ambient, Janez Potočnik, ha declarat: és clar que tots volem que hi hagi més productes ecològics als prestatges, però aquesta enquesta revela que a la majoria ens desconcerten els reclams ecològics i no ens en…

View original post 402 more words

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.