Menjar escombraria?

El Plaer de Menjar Bé & SA

Ahir a la tarda vaig estar escoltant per la radio a l’Abel Mariné, catedràtic de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, del qual sóc una gran seguidora. El  Dr. Mariné va comentar que no s’ha confondre la dieta escombraria amb el menjar escombraria, ho subscric totalment.

Personalment també sóc de l’opinió que no totes les hamburgueses són dolentes ni totes les patates fregides perjudicials. El que realment no és saludable  és el fet de menjar a diari aliments que aporten una quantitat molt important de greixos, sucres i sodi a la nostra dieta.

Per altra banda, és evident que tant els greixos, com els sucre com el sodi han de formar part de la nostra alimentació en quantitats moderadament baixes. El cos les necessita per funcionar.  Així doncs podem estar tranquils si de tant en tant assaborim una hamburguesa amb unes patates fregides d’acompanyament o…

View original post 142 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.