18a Fira de Nadal i del Torró Artesà – Cardedeu

Els dies 14, 15 i 16 el centre de la vila s’omplirà de paradetes i activitats diverses.

La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu, que organitza l’Associació de Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu, se celebra enguany els dies 14, 15 i 16 de desembre. La inauguració serà divendres a les 20 h, amb pregó a càrrec d’Albert Cuesta, periodista, analista i traductor, i amb l’escriptor i periodista de TVC Xavier Bosch com a convidat especial. A la inauguració també hi seran presents l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i la presidenta de l’Associació de Veïns del Centre de la Vila, Mercè Jubany.

La Fira comptarà amb més de 160 parades amb articles típics nadalencs, d’alimentació, de regal i, sobretot, de les parades dels pastissers i flequers de Cardedeu que ens oferiran els torrons elaborats artesanalment. Tot això farcit amb les activitats complementàries que, com cada any, es faran pels carrers del centre: l’escudella, el caga-tió, xocolatades i les torrades a l’entorn del foc de la fira, entre d’altres.

PER A MÉS INFORMACIÓ ANEU A:  http://www.cardedeu.cat/public/noticia/divendres-arriba-la-18a-fira-de-nadal-i-del-torro-artesa-de-cardedeu/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.