Piruletes de parmesà

Piruletes de parmesà

Ingredients:

  • formatge parmesà ratllat
  • palets de brocreta

Preparació:

Per començar tallarem dos fulls de paper vegetal de la mida del plat del microones. Per què dos? doncs perquè anirem més ràpids, mentre preparem unes piruletes, les altres s’estan fent o refredant.

Posem un dels papers sobre el plat del microones i fem dues piles de formatge ratllat parmesà ben separades, les piles han de ser generoses, tampoc ens passem ! Agafem el pal de broqueta i el posem sobre la pila i hi posem una miqueta més de formatge sobre el pal perquè quedi ben enterrat. Quan ja estan preparades les dues piruletes les posem dins els microones a màxima potència, un parell de minuts, (de totes maneres cada microones és un món i haurem d’ajustar el temps al nostre). Quan veiem que ja estan fetes les traiem i les deixem refredar sobre el marbre (amb el paper). Mentrestant ja haurem preparat unes altres, les posarem sobre el plat del microones i cap a dins.
Quan el formatge es refredi, les piruletes es podran separar bé del paper i ja les tenim fetes, les posem en un got o copa ben bonic i fet ! .. i així anirem repetin les operacions fins que tinguem el nombre de piruletes que volguem.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: LES CUINAR PER ALS MEUS

Origen: Piruletes de parmesà

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.