16a Fira de l’Oli Siurana – Festa de l’oli nou – Reus

http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-agenda/16a-fira-de-loli-siurana-festa-de-l_oli-nou/

16 i 17 de novembre de 2012
16a Fira de l’Oli Siurana – Festa de l’oli nou

Els propers 16 i 17 de novembre la plaça de la Llibertat de Reus acollirà la 16a edició de la Fira de l’Oli Siurana, la Festa de l’Oli Nou, una fira que contribueix a la promoció d’aquest producte, que s’està posicionant com un element gastronòmic d’alta qualitat.

La fira també presenta un vessant lúdic, festiu i participatiu dirigit a tots els públics, i al llarg dels dos dies de la fira es realitzaran diferents actes d’animació musical. L’acte més popular es realitzarà el dissabte al matí, la”Festa de l’oli nou”, que consisteix en un esmorzar popular de degustació de l’oli nou per a tots els assistents a la fira.

La fira compta, un any més, amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus, que a través dels seus establiments associats obsequia als compradors amb tiquets per l’esmorzar popular. La setmana que es realitza la Mostra , uns dos-cents establiments de la ciutat realitzen una decoració relacionada amb l’oli DOP Siurana als seus aparadors, contribuint d’una manera ben visible a la promoció de l’acte a la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.