Croquetes d´albergínia

– – – – – – PER A LA SALSA PODEU MIRAR TAMBÉ AQUESTES RECEPTES – – – – – –

Ingredients:

   • 4 albergínies
   • 280 gr de patates
   • 1 ou
   • sal, pebre
   • 140 gr de feta, 20 gr de parmesà ratllat
   • 200 gr aprox de pa “panko”

Beixamel:

   • llet,
   • mantega (40 gr)
   • , farina (40 gr)…opcional

Preparació:

A veure, la recepta original no porta beixamel, i jo confesso que no he provat de fer-ho com diu. Directament vaig optar per fer unes croquetes “mètode tradicional”…una vegada em van sortir de cine, una altra van ser un naufragi absolut (la massa va quedar totalment ingovernable!) i l´altra, psé psé. Potser hauria de provar-ho! El tema és que es fa una massa amb l´albergínia escalivada, les patates bullides, els formatges, una mica del pa “panko”, l´ou, la sal i el pebre. Ho posen a la nevera mitja hora (jo crec que és poquíssim!), i després ho enrotllen com si fessin butifarres, ho rebossen directament amb el panko (sense farina ni ou…) i ho tallen en trossos petits. Jo, bé, una vegada vaig tenir la massa doncs…beixamel al canto, nevera tota la nit i l´endemà a fer croquetes com sempre. Un dia provaré a veure com queden a la seva manera. A la meva, ja us dic que poden arrribar a quedar de cine si aconseguiu que la massa us quedi com cal per a fer croquetes.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: BOOONISSIM

Origen: Croquetes d´albergínia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s