PASTÍS FRED DE XOCOLATA

INGREDIENTS:

  • 200 grams de xocolata negra (mínim 53% de cacau)
  • 125 grams de mantega salada
  • 1 clara
  • 2 rovells d’ou
  • 25 grams de sucre
  • ½ culleradeta de cafè soluble

Preparació:

  1. Munteu la clara d’ou a punt de neu (penseu que a temperatura ambient les clares tenen un rendiment més alt i munten millor). Foneu la xocolata i la mantega al bany maria o en el microones. Bateu els rovells amb el sucre fins que tot quedi blanquinós. Afegiu-hi el cafè, seguidament afegiu la xocolata fosa amb la mantega i mescleu. A continuació afegiu la clara a poc a poc, mescleu de dalt a baix per incorporar aire i evitar d’aquesta manera que les clares baixin. Disposar en motlles i deixar refredar a la nevera fins que quedi sólid.
  2. Us recomano que el serviu en motlles circulars individuals o una cosa semblant, atipa moltíssim! Per tal que us feu una idea, aquest pastís que veieu a la foto ens l’hem menjat entre tres persones. Opcionalment (us ho recomano) podeu fer una base amb galeta.

Recepta extreta de “A la Cuina”

Origen: PASTÍS FRED DE XOCOLATA

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.