Kartoffelsalat

Ingredients:

  • 3 patates mitjanes
  • 1 ceba
  • oli, vinagre, julivert, sal

Preparació:

  1. Primer de tot hem de bullir les patates amb la pell. Quan estiguin cuites les deixem refredar. Per saber que estan cuites les punxarem amb una forquilla i quan es clavi facilment ja estan a punt. Mentrestant, tallem la ceba ben petita i la posem en un bol, hi afegim sal, oli, vinagre i julivert (que li donarà color). Les quantitats depenen del gust, jo us aconsello que ho aneu tastant fins a trobar el vostre punt. Ho deixarem macerar una bona estona.
  2. Pelarem les patates i les tallarem a rodanxes no molt fines perquè no se’ns trenquin. Per últim, posarem les rodanxes en una safata i les cubrirem amb la ceba. Deixem refredar l’amanida. Si la posem a la nevera, us aconsello treure-la una estona abans de menjar.
  3. Bon profit!

PUBLICAT ORIGINALMENT A: CUINAR PER ALS MEUS

Origen: Kartoffelsalat (amanida de patata)

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.