Remenat de xampinyons

Ingredients (per a dues persones):

  • 250 g de xampinyons
  • 1 ceba tendra grossa
  • 2 alls
  • 3 o 4 ous (depenent de la mida)
  • Oli, sal, pebre bo i julivert

Preparació:

  1. Per començar arreglam els xampinyons, els feim ben nets i els tallam al nostre gust. Jo els sol comprar laminats, perquè no m’agrada gens fer-los nets, així que si sou com jo, us podeu estalviar aquesta passa.
  2. Tallam els alls a làmines i la ceba tendra ben petita, i els sofregim en una pella amb una mica d’oli fins que estiguin dauradets. En 3 o 4 minuts tendreu el sofrit fet. A continuació abocam els xampinyons, trempam al nostre gust, i els deixam que es vagin fent, remenant de tant en tant, durant aproximadament uns 7 o 8 minuts. Just abans que acabin de coure hi afegim el julivert.
  3. Mentre els xampinyons es van fent, batem els ous en un bol o en un plat i quan els xampinyons estiguin cuits els incorporam a la pella, remenant contínuament per a què es quallin de forma uniforme i no es quedin trossos d’ou tot sols.
  4. I ja està fet el remenat! Servim i menjam tot d’una, ja que és un plat que s’ha de menjar en calent. No me direu que no és ben senzill i sobretot, ben ràpid de fer. En més o menys un quart d’hora tendreu el plat fet! Bon profit!

PUBLICAT ORIGINALMENT A: WHAT’S IN MY HEAD

Origen: Remenat de xampinyons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.