Frescots de maduixa

Ingredients: (per a 10 persones, aprox.)

 • 1/2 kg de maduixes
 • 150 g de sucre
 • 1 llimona
 • 5 fulls de gelatina neutra
 • 200 ml de nata per muntar (35% de matèria grassa)

Preparació:

 1. Comencem rentant i netejant les maduixes. Després les triturem juntament amb el sucre i el suc de la llimona.
 2. A continuació, posem els fulls de gelatina en remull amb aigua freda durant uns minuts fins que s’estovin. Mentrestant batem la nata amb les varetes de la batedora elèctrica, sense arribar a muntar-la del tot, i la reservem a la nevera.
 3. Un cop estovats els fulls de gelatina, escalfem una petita part del puré de maduixes (que no bulli), hi desfem els fulls de gelatina i ho incorporem al puré. Tot seguit, hi anem incorporant també la nata a poc a poc, sense que perdi consistència.
 4. Repartim la crema en copes o en un motlle de pastís (dels d’aro) i la deixem refredat a la nevera com a mínim un parell d’horetes. Abans de servir, només cal decorar els pastissets amb salseta de maduixa, nata muntada, gelat…, el que més us agradi!
 5. En el meu cas, com que vaig fer servir uns motlles de silicona tipus flam, els vaig posar al congelador perquè fos fàcil desemmotllar-los i els vaig treure uns moments abans de servir perquè no estiguessin massa durs. I la vaig encertar! Els pastissets mig gelats van agradar molt a tothom. Van resultar unes postres ben… frescotes.
 6. Bon profit!

Recepta extreta de “Cosetes Bones”

Origen: Frescots de maduixa

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.