Tumbet

Ingredients (per a 4 persones):

 • 4 patates mitjanes
 • 1 carabassí
 • 1 albergínia
 • 1 ceba
 • 2 alls
 • 1 pot de tomàtiga natural (o uns 400gr de tomàtiga ratllada)

Preparació:

 1. Primer de tot començam amb la salsa de tomàtiga, i en aquest cas només sofregim els alls, la ceba i després afegim la tomàtiga. Salpebram, i deixam coure molt a poc a poc mentre anam fent la resta de la recepta.
 2. Pelam i tallam les patates a rondaxes (si teniu una mandolina és fa molt més aviat i ens asseguram que tots els trossos tenen la mateixa gruixa). Salam la patata i la fregim. La reservam damunt paper de cuina per a què no quedi massa oliosa i la col·locam en una palangana.
 3. Feim el mateix, primer amb el carabassí i després amb l’alberginia.
 4. En principi el tumbet pròpiament dit, ja quasi estaria, només faltaria fregir els pebres vermells (tallats a trossos grossos), mesclar-lo amb la sala de tomàtiga i abocar-la per damunt de la resta de verdures, però com que som al·lèrgica al pebre vermell, me salt aquest darrer pas.
 5. Com he dit al principi, a mi m’agrada més tot sol que d’acompanyament, però el sol fer amb llom o llomillo. En aquest cas la carn és la darrera capa, abans de la salsa de tomàtiga. I ara sí, ja està! Bon profit!

PUBLICAT ORIGINALMENT A: WHAT’S IN MY HEAD

Origen: Tumbet

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.