El secret de beure un got d’aigua tèbia als matins

Saps que segons la medicina tradicional de la Xina és recomanable beure un got d’aigua tèbia/calenta tots els matins? Pues sí, fer això per costum els matins t’ajudarà a preparar el organisme abans de començar la jornada. Es tracta que t’ajudarà a depurar el teu organisme i a facilitar les digestions dels aliments que consumeixen durant tot el dia.

A més, beure aigua prepara el cos des de dins, igual que quan fas un bany d’aigua calenta per relaxar-se i sentir-te millor. Un aspecte important de prendre un got d’aigua tèbia al matí és que, segons diferents investigacions, un cop que el teu organisme rep el líquid, començaria un procés d’adequar l’aigua a la temperatura del teu cos, per a això el teu metabolisme hauria d’accelerar-se.

Alguns dels principals beneficis de beure aigua tèbia al matí:

Millora la teva digestió.

Beure aigua tèbia t’ajudarà a depurar l’estómac i els intestins, preparant-lo per rebre aliments, fer la digestió correctament i absorbir els nutrients dels que prové. Combat l’acidesa d’estómac i les digestions pesades. Així mateix, consumir abundant aigua col·laboraria en el processament del menjar en aquest sistema, la qual cosa evitaria problemes com el restrenyiment.

Elimina toxines i protegeix l’organisme.

L’aigua calenta és un perfecte depuratiu per l’organisme, t’ajudarà a eliminar toxines del cos, fent que ets sentis millor. Per quan estiguis malalt es recomana que prenguis per exemple, un got d’aigua tèbia/calenta amb llimona i mel. L’aigua calenta t’ajudarà a combatre millor qualsevol refredat o infecció. Consumir aigua calenta al matí podria ajudar a millorar els símptomes de la constipació i millorar el buidatge dels intestins.

T’ajudarà a aprimar-te i a cremar grassa.

Beure aigua tèbia pot ajudar-te a baixar de pes i ho aconseguiràs més fàcilment combinant-ho amb una dieta equilibrada i exercici físic. Si elimines les toxines del teu cos, depuraràs el teu organisme i afavoreixes la digestió, ajudaràs al teu cos a aprimar-te més fàcilment. També ajudarà el metabolisme i afavoreix la crema de les grasses.

Preveu el envelliment prematur.

Al mateix temps que elimines les toxines del teu cos, hidrates i cuides la pell, ajudant al cos que regeneri millor les cèl·lules. El fet de beure aigua tèbia/calenta cada matí augmentarà l’elasticitat de la pell.

Millora la circulació sanguínia.

Al beure aigua tèbia/calenta ajudes al organisme i els dipòsits de grassa del cos, millorant d’aquesta forma la circulació sanguínia. La eliminació de toxines afavoreix la circulació en tots els sentits. Encara que moltes persones ho ignoren, el mal de cap pot ocórrer arran de la deshidratació. Fins i tot, aquest factor està associat amb episodis de migranya.

Com s’ha vist beure aigua tèbia/calenta (que no cremi) durant els matins o fins i tot durant el dia té més beneficis dels que probablement et puguis imaginar. Ja ho fan els xinesos des de segles amb els seus tes, sopes calentes, etc, i mira que be es conserven.

No hi ha per què prendre l’aigua sola, pots afegir una mica de llimona sobre tot al matí, o beure diversos tes al dia amb aigua calenta. Es creu a més que quan consumim abundant aigua al llarg del dia, aquesta ajudaria a funcionar al nostre tracte digestiu, la qual cosa es traduiria en una millor absorció de nutrients.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: RECEPTES MAICA

Origen: El secret de beure un got d’aigua tèbia als matins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.