coca fullada de verdures i brots tendres

La preparació és senzilla: descongelem una peça de pasta de full i la posem sobre un paper per anar al forn, doblegant una mica les vores i punxant tot el centre de la massa amb una forquilla, i després posant-hi llegums secs per evitar que s’infli del centre quan la coguem al forn escalfat a 200º C durant uns 10 minuts.

La traiem i cobrim el fons amb una capa de formatge tendre (pot servir Cadí de barra) i una capa de rodanxes de carbassó passades per la paella o la planxa. Finalment, cobrim amb rodanxes de tomàquet, salem i posem al forn uns 15 o 20 minuts més, o fins que la pasta de full estigui daurada. Engegar només la part inferior del forn i el ventilador, perquè amb el gratinador encès la pasta de full es crema abans i a vegades no queda prou cuita.

En treure la coca del forn, s’hi posa un mesclum d’herbes (en aquest cas, l’amanida era d’aquestes que venen preparades amb brots tendres de mostassa vermella, herbes dels canonges, enciam batàvia verd i agrella roja. I, finalment, per sobre, una mica d’olivada aclarida amb oli d’oliva verge.

Se serveix tèbia i el resultat és francament recomanable.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: RECEPTARI WEBLOC

Origen: coca fullada de verdures i brots tendres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.