Pastís tres xocolates

Ingredients per al pastís:

 • – 150 gr. xocolata negra (70 % o més cacau)
 • – 150 gr. xocolata amb llet
 • – 150 gr. xocolata blanca
 • – 150 gr. sucre
 • – 750 ml. nata per muntar
 • – 750 ml. llet
 • – 3 sobres de quallada Royal

Per la base de galeta:

 • – 1 paquet de galetes (jo vaig posar Núria integral)
 • – 60 gr. mantega
 • – rajolí de llet

Preparació:

 1. Fer servir un motllo desmuntable.
 2. Base de galeta: triturar totes les galetes, afegir la mantega i la llet i aplanar al motllo. Reservar a la nevera.
 3. Capa de xocolata negra: posar al foc la xocolata negra a trossos, 75 g. de sucre, 250 ml. de llet, 250 ml. de nata i un sobre de quallada. Escalfar-lo sense que arribi a bullir remenant tota l’estona per a que no s’enganxi. Abocar la barreja damunt la base de galeta.
 4. Capa de xocolata amb llet: posar al foc la xocolata amb llet a trossos, 50 g. de sucre, 250 ml. de llet, 250 ml. de nata i un sobre de quallada. Escalfar-lo sense que arribi a bullir (remenar constantment). Abocar la barreja damunt la capa de xocolata negra amb compte per a que no es barregin. És molt útil utilitzar una cullera del revés per evitar que la força del xorro foradi la capa de sota.
 5. Capa de xocolata blanca: posar al foc la xocolata blanca a trossos, 25 g. de sucre, 250 ml. de llet, 250 ml. de nata i un sobre de quallada. Escalfar-lo sense que arribi a bullir (remenant). Abocar la barreja damunt de la capa de xocolata amb llet (amb la cullera per no esquitxar).
 6. Deixar que qualli a la nevera i servir fred.

Consells:

 • – Millor fer-lo d’un dia per un altre
 • – Les capes es fan seguides i miracle… no s’ajunten; es deixa el temps que es triga a fer la segona capa (uns 10 minuts), sense que es refredi. D’aquesta manera la capa anterior ha començat a quallar i no es barreja amb l’altre però encara està prou tova perquè s’enganxi.
 • – Aconsellen per desmotllar-lo ficar-lo uns 15 minuts abans al congelador (jo no ho vaig fer i no vaig tenir problemes)

Recepta extreta de “A Taula”

Origen: Pastís tres xocolates

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.