Raviolis farcits de conill i samfaina a la mantega de sàlvia

Raviolis farcits de conill i samfaina a la mantega de sàlvia

Ingredients:

  • 200 gr de farina doble 0
  • 2 ous
  • mig conill
  • 1 pebrot
  • 1 albergínia
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • unes quantes fulles de sàlvia
  • 50 gr de mantega

Preparació:

Bé, jo us he posat els ingredients per fer la massa i per fer la samfaina/ratatouille però ja he explicat que en el meu cas en concret la recepta va nèixer de la casualitat, i ja tenia feta la samfaina i la massa. En qualsevol cas heu d´amassar la farina amb els ous i deixar-la reposar mitja hora. Prepareu la samfaina tallant a daus petits tots els seus ingredients, els feu per separat i un cop cuits els junteu en una sola paella i deixeu que es coguin una miqueta més. El conill el feu a la planxa o com us vagi millor, en treieu tota la carn i la barregeu amb la samfaina. Un cop heu fet tot això estireu la massa i n´haurieu d´obtenir unes quantes tires on anar-hi posant petites muntanyes de samfaina i conill, unes vuit o deu per tira que signifiquen, clar, vuit o deu raviolis. Segur que podeu fer més de trenta raviolis, si us sobra massa o fins i tot raviolis ja fets però no bullits ho podeu congelar perfectament.

Un cop preparats els raviolis, ajuntant els extrems de les tires per acabar cobrint les petites muntanyetes de farcit, els bulliu amb aigua amb sal durant quatre minuts mentre foneu la mantega amb les fulles de sàlvia a la mateixa paella on hagueu fet el conill. Quan els raviolis estiguin els coleu i els poseu a la paella on hi hagi la mantega, ja fosa, amb les fulles de sàlvia a trossets. Rectifiqueu de sal, poseu-hi pebre i tindreu un fantàstic plat de raviolis amb conill i samfaina.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: FOOD AND FOOT

Origen: Raviolis farcits de conill i samfaina a la mantega de sàlvia

Anuncis

Un pensament sobre “Raviolis farcits de conill i samfaina a la mantega de sàlvia

  1. Retroenllaç: PASTA – Receptes de la Cuina Catalana | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.