Garrí amb carbassa

Garrí amb carbassa

Ingredients (8 persones):

  • 1 garrí
  • 1 carbassa de tipus violí
  • mantega
  • sal

Preparació:

Opció al buit…s´ha de coure envasat, amb el forn a 80 graus aprox, a vapor, dotze hores. Sense res, no cal marinar-lo, però abans el teniu en sal gruixuda, obert però sencer, entre quatre i sis hores. Un cop fet aquest pas l´acabareu de coure al forn de casa, a 220 graus, uns tres quarts d´hora o fins que quedi ben daurat i cruixent. La salsa la podeu fer amb una reducció del suc que deixa anar la bèstia durant la cocció. I la carbassa, en aquest cas, jo vaig optar per fer-ne un puré. Vaig coure-la a daus, amb sal, pebre i mantega fins que estigués ben toveta…i vaig triturar, posant-hi un xic de llet.

Si no podeu fer el garrí al buit l´heu de coure al forn directament, un cop net, a 160 graus durant unes quatre hores i fins que quedi ben tendre. I després apujar el forn a 220 i que s´acabi de daurar…i bona sort!!!

PUBLICAT ORIGINALMENT A: BOOONISSIMANTERIORMENT: FOOD AND FOOT

Origen: Garrí amb carbassa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.