Torrades d’escalivada amb seitons

Per preparar l’escalivada per a 2 persones necessitem:

 • -1 primentó roig
 • -1 primentó verd
 • -1 albergínia
 • -Paper de plata
 • -Sal
 • -Oli

Preparació:

Precalentem el forn a 200 graus i mentrestant emboliquem les verdures per separat amb paper de plata. Una vegada el forn ja està a la temperatura adequada, introduïm la safata amb les verdures i les deixem uns 40 minuts (jo les he tingut prop d’una hora, queden més toves). Passat aquest temps, les traiem del forn i deixem que reposin uns 20 minuts. Comencem a traure el paper i a pelar els primentons i les albergínies (la pell surt molt fàcilment). Una vegada els tenim pelats, els fem tires primes i els posem en un túper amb sal i oli.

Els seitons:

 • – Seitons frescos
 • – Sal
 • -Oli
 • -Vinagre
 • -All
 • -Julivert

Preparació:

Comencem netejant els seitons (traiem el cap i la espina). Si no us agrada fer aquest treball, a la peixateria us ho poden fer. Els rentem i els salem. Els posem en un recipient amb vinagre (al gust) i els deixem uns 10 minuts. A continuació els sequem amb un paper de cuina i els posem en un altre recipient coberts d’oli d’oliva. Per últim, només ens queda fer una picada d’all i julivert i posar-la per damunt dels seitons. Tapar-los i deixar-los a la nevera.

Recepta extreta de “Lo Morter”

Origen: Torrades d’escalivada amb seitons Llambrich

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.