Les algues, aliments estrelles!

Les algues o verdures marines, de llacs o rius són un aliment cada cop més conegut. El seu consum no és únicament tradicional de les zones asiàtiques (illes del pacífic i al Japó), també se’n han consumit a Nova Zelanda i al nord-oest d’Europa.

És ben conegut els seus efectes positius en la salut. Les algues contenen entre 10 i 20 vegades més minerals que les verdures terrestres. Gràcies aquest elevat contingut en minerals, tenen un efecte alcalinitzant en la sang i poden depurar el nostre sistema al eliminar els àcids propis de les dietes poc equilibrades. Les algues ajuden a dissoldre les grasses i dipòsits de mucus que apareix en el cos pel l’excessiu consum de carn i productes làctics. Tenen propietats de propiciar l’expulsió de metalls contaminants, radiatius i tòxics. El consum regular d’algues afavoreix una complexió neta, pell suau i cabell brillant i espès. Ajuden a reduir els nivells de colesterol, tenen propietats depuratives, reforcen els ronyons, tonifiquen el sistema nerviós i re mineralitzen els ossos

Hi ha molts tipus diferents d’algues, cada una amb les seves propietats i s’han de cuinar d’una forma concreta. Us recomanem que les tasteu, que experimenteu a casa i les combineu amb receptes tradicionals per, poc a poc, anar-les introduït diàriament a la dieta.

Us deixem aquest enllaç on trobareu receptes i una petita descripció de les característiques de cada tipus d’alga.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: MENTNUTRICIONAL

Origen: Les algues, aliments estrelles!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.