PASTÍS DE CREMA DE LLIMONA I MADUIXES

Ingredients:

 • 4 ous
 • 200ml de suc de llimona
 • 150 g de sucre
 • 200g de mantega
 • 3 fulles de gelatina
 • Pasta brisa
 • maduixes

La pasta brisa la podem comprar ja feta o bé fer-la nosaltres mateixos de la següent manera amb:

 • 250 grams de farina
 • 125 de mantega
 • Mitja cullereta de sal
 • 1 ou
 • 2 cullerades d’aigua

Preparació:

 1. Feu un volcà amb la farina i la sal, afegiu la mantega a trossets i formeu una pasta amb les mans, a continuació afegiu l’ou batut i l’aigua si veieu que queda massa seca. A continuació formeu una bola que deixarem refredar dins d’una bossa a la nevera com a mínim mitja hora. Aquesta és la base per fer infinitat de pastissos i les quiches!
 2. La crema de llimona la farem posant al bany maria el sucre i el suc de llimona. Quan sigui a punt de bullir afegirem els ous i remenarem fins que quedi espès. A continuació afegirem la mantega, retirarem del foc i hi dissoldrem les fulles de gelatina (prèviament hidratades amb aigua freda). Deixeu refredar.
 3. Un cop fet això cobrirem el motlle de tartes amb la pasta brisa, que enfornarem uns 15 minuts a 200º. La gent acostuma a omplir-la de cigrons secs per tal que amb el pes no es facin bosses d’aire. Si ho feu, buideu-la abans de farcir-la amb la crema!!!! Un cop farcida, deixeu refredar a la nevera (1-2 hores) per tal que es gelifiqui, a continuació talleu les maduixes i col·loqueu-les a sobre de la crema.

Recepta extreta de “A la Cuina”

Origen: PASTÍS DE CREMA DE LLIMONA I MADUIXES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.