Papas arrugás

Ingredients:

  • patates petites (totes de la mateixa mida)
  • sal gruixuda (una cullerada per patata + 2 de propina)
  • aigua

Preparació:

Primer de tot rentarem bé les patates. La gràcia és menjar-se-les amb pell, així que han de quedar ben netes! Després posem a bullir les patates en una olla amb la sal gruixuda i esperem uns 10 minuts a que siguin cuites (comprovarem que ho estan punxant-les).

Quan ja tinguem les patates al punt traiem l’aigua de l’olla. Tornem a posar-hi les patates i posem l’olla de nou al foc i remenem uns minuts les patates perquè s’acabin d’amarar de la sal que queda al fons del recipient. Tot seguit apaguem el foc i deixem reposar les patates una mica amb l’olla tapada amb un drap. En uns minuts veurem que les patates s’hauran arrugat i que tindran una capa blanca de sal. Ja les podem treure de l’olla i servir-les amb el mojo que més ens agradi.

Bon profit!

Recepta extreta de “Cosetes Bones”

Origen: Papas arrugás

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.