Melmelada de pastanaga amb llimona, taronja i gingebre

Ingredients:

  • 400 gr de pastanagues,
  • 250 gr de sucre
  • 1 taronja,
  • 3 llimones,
  • un tros de gingebre

Preparació:

Amb aquestes mides us surt un pot de melmelada. Ratlleu les pastanagues i les deixeu amb sucre en un bol d´acer inoxidable durant una hora. Pelem les llimones i la taronja assegurant-nos que ens emportem només la pell sense la part blanca que hi ha a sota. Les talleua tires i les bulliu fins que estiguin ben tovetes. Incorporem la polpa dels cítrics i el gingebre, tot tallat ben petit, a la pastanaga amb sucre i tot junt ho posem en un cassó per coure-ho durant, aprox, 45 minuts o fins que adquireixi consistència de melmelada. Cap al final de la cocció hi posem les pells (jo només vaig decidir posar-hi la meitat de les pells de llimona i tota la de taronja, i vistos els resultats podia haver-les posat totes, malgrat que tal i com va quedar també està super bé), ben picades, i ho deixem coure entre cinc i deu minuts més.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: BOOONISSIM

Origen: Melmelada de pastanaga amb llimona, taronja i gingebre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.