Budding de bledes amb pebrots

Ingredients:

  • un manat de bledes,
  • 1 porro,
  • 2 pebrots vermells
  • 50 gr de formatge ratllat,
  • 50 gr de farina de galeta.
  • 6 ous
  • 100 ml de llet,
  • farigola,
  • sal i pebre

Preparació:

Els pebrots els farem escalivats, per tant si sou previsors ho podeu fer abans. De fet, cal fer-ho abans! Les bledes jo les vaig fer al vapor, al llibre les fan saltejades, igual que el porro, que jo sí vaig saltejar però que també podríeu optar per fer-lo al vapor, queda boníssim. Així que cal escalfar el forn amb temps, batre els ous, afegir-hi tots els ingredients i enfornar-ho a 180 graus en un motlle untat amb mantega. Moltes vegades faig aquest tipus de puddings/flams/etc al bany maria, aquesta vegada la recepta no ho indicava així que vaig tirar pel dret i la cocció va sobrepassar, i de llareg, els teòrics 35 minuts que indicava la recepta. Per cert, així d´entrada 35 minuts ja es veia que no era el temps indicat, però en el meu cas va arribar als 60, cosa que tampoc vaig trobar normal. Això sí, super bo, acompanyat amb rúcula o quelcom fresc.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: BOOONISSIM

Origen: Budding de bledes amb pebrots

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.