Conill en pepitoria (31/88)

Conill en pepitoria (31/88)

Ingredients:

  • 1 conill tallat a octaus
  • 2 llesques de pa rodó
  • uns brins de safrà
  • 2 ous
  • 100 gr d´ametlles
  • julivert
  • 1 ceba
  • mig litre de brou de conill (o de pollastre)
  • 100 ml de vi blanc
  • 2 dent d´all

Preparació:

Salpebrem el conill. En una cassola fregim el pa (només la molla) i acte seguit hi enrossim el conill. El reservem, i en el seu lloc sofregim la ceba. Mentrestant torrem el safrà en una paella, sense oli, i el posem juntament amb el pa, l´all, les ametlles i el julivert en un morter per fer una super picada. Quan la tinguem llesta la ceba (hi tirem el vi blanc i deixem que s´evapori l´alcohol abans de seguir) també estarà al seu punt, moment de tornar el conill a la cassola amb la picada, mullar-ho amb el brou i coure a foc lent durant 3 quarts d´hora. Una estona abans, deu minuts abans d´acabar, afegir al guisat un rovell d´ou cuit, i picar apart un ou dur sencer i la clara que ens ha sobrat per a posar-ho a sobre del conill abans de servir-ho. Jo recomano però fer-ho d´un dia per l´altre, i potser llavors millor posar el rovell al guisat quan l´escalfeu, i si cal hi afegiu una mica més de brou ja que tot plegat us pot quedar massa espès…que, tot s´ha de dir, la salsa no ha de quedar gaire líquida precisament. En fi, una delicia de plat.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: FOOD AND FOOT

Origen: Conill en pepitoria (31/88)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.