Mantega antiinflamatòria

Mantega antiinflamatòria

Està fet amb oli de coco i oli de lli, tots dos molt interessants a nivell nutricional. El de coco és antifúngic i antibacterià; i el de lli és antiinflamatori gràcies als àcids grassos poliinsaturats que té.

INGREDIENTS:

  • – 60ml d’oli de lli ecològic
  • – 60ml d’oli de coco

PREPARACIÓ:

  1. – En un bol poseu l’oli de lli, i poseu-lo a congelar. Deixeu que es congeli. L’oli de lli té un punt de fusió molt baix, per això quan es congela no és tant líquid. Cal vigilar ja que s’oxida fàcilment.
  2. – Treieu-lo del congelador, i ràpidament barrejeu-hi l’oli de coco a temperatura ambient. L’oli de coco té un punt de fusió molt més alt que el de lli, a una temperatura de 20ºC és sòlid però bastant tou.
  3. – Barregeu-ho bé, que quedi ben emulsionat. Quan comenci a desfer-se, llavors poseu-ho altre cop al congelador per tal que s’endureixi.
  4. – Remeneu-ho de nou amb una pala de fusta o una espàtula fins a obtenir una textura de mantega. Poseu-ho en un pot o un tupper de vidre i guardeu-ho a la nevera o al congelador en funció de la consistència que volgueu.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: MARTINATURAL

Origen: Mantega antiinflamatòria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.