Flammkuchen

Flammkuchen

Ingredients per a 4 persones:

  • 200 g de farina
  • 110 ml d’aigua tèbia
  • oli
  • sal
  • 200 g de crema de llet
  • 100 g de cansalada
  • 2 cebes
  • pebre negre

Preparació:

  1. La Flammkuchen és un plat típic de l’Alsàcia, una regió que antigament pertanyia a Alemanya i que actualment és part de França. Per això, aquest plat encara es menja molt a la regió sud-oest d’Alemanya també – a Baden sobretot.
  2. Per fer la Flammkuchen, primer de tot tamiseu 200 grams de farina i afegiu a la farina una culleradeta de sal, 100 ml d’aigua i una mica d’oli. Llavors barregeu bé la massa amb una cullera de fusta. Espereu uns minuts abans d’estirar la pasta amb un corró. Després, afegiu un pessic de sal i de pebre negre a la crema de llet i remeneu-la bé. Repartiu la crema per tot la pasta estirada. Per acabar, talleu ben fines les dues cebes i escampeu-les per sobre la pasta. Feu el mateix amb la cansalada trossejada. Si voleu, podeu afegir una mica de formatge rallat. Ara només falta fornejar la Flammkuchen: es cou a 200°C durant 15-20 minuts.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: CUINA ALEMANYA

Origen: Flammkuchen

Un pensament sobre “Flammkuchen

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.