Caramels de cafè amb llet.

INGREDIENTS:

  • 1 litre de llet.
  • 1/4 de kg. de sucre.
  • 2 cafès expresso.
  • 1 cullerada sopera de glucosa.
  • cobertura de xocolata blanca.
  • cobertura de xocolata negra.

ELABORACIÓ:

  1. Poseu la llet i el sucre i el cafè en un pot al foc, que vagi bullint…poc a poc…i amb molta paciència. Tarda molt temps a espessir, pero si no teniu temps no hi ha problema, podeu parar i tornar quan us convingui. quan veigueu que està espès, hi afegiu la cullerada de glucosa. Ha d’estar molt espès perque quan estigui fred han de tenir la textura suficient per poder-los tallar.
  2. Els primers que vaig fer em varen quedar deliciosos, pero tenien un problema….els vaig embolicar amb paper de celofana i a més de bons eren preciosos….pero ai!!! s’enganxaven al paper….així que vaig decidir banyar-los amb xocolata. si sols eren bons amb xocolata , ja us ho podeu imaginar!!!!!!!
  3. O sigui resumint, quan estiguin freds, els talleu, i amb unes pinces els sumergiu en la cobertura de xocolata (desfeta, eh!!), blanca , negra o amb llet i els deixeu sobre una reixa que s’escorrin.

PUBLICAT ORIGINALMENT A: CULLERA DE ROURE

Origen: Caramels de cafè amb llet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.